Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük kemik görmek

Rüyada çürük kemik görmek

Rüyada çürük kemik görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye delalettir.

Rüyada çürük kemik gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada çürük kemik görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada insan eti ve kemiği görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Rüyada burun kemiği görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada kalça kemiği görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kürek kemiği görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık kemiği görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzında kemik görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kemiğini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments