Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında kemik görmek

Rüyada ağzında kemik görmek

Rüyada ağzında kemik görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, lüksünün artacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulmaktadır.

Rüyada ağzında kemik gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağzında kemik görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada inek kemiği görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, iç açıcı sözlere, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine yorulur.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kemik görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada kaburga kemik görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada kafatası kemiği görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments