Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hakkını alacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, dünya malı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çürük diş çektirdiğini gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişi çektiğini görmek ticaretinin de bozulmayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş çürük görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada dişlerinin çürük olduğunu görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada çürük diş dökülmesi görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Rüyada diş çürüğünü temizlemek dikkat çekeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments