Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin çürük olduğunu görmek

Rüyada dişlerin çürük olduğunu görmek

Rüyada dişlerin çürük olduğunu görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada dişlerin çürük olduğunu gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Rüyada diş çürük görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada çürük diş çıkardığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri çürük bebek görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet eder.

Rüyada dişlerini çürük görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah çürük diş görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişten kurtulmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada çürük takma diş görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş temizlemek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments