Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek

Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek

Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, markasını duyuracağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada çürük dişini çektirdiğini gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada çürük dişini çektirdiğini görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada çürük dişi çektiğini görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kişinin yasa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada çürük azı dişi çekmek övgü dolu sözler duyacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işarettir.

Rüyada çürük dişinin çıktığını görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments