Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük demir görmek

Rüyada çürük demir görmek

Rüyada çürük demir görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük demir gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Rüyada çürük demir görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dişini çürük görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük diş almak sorunlu bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işarettir.

Rüyada çürük mandalina yemek işten yana şansının açık olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük meyve sebze görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarının sona ereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük et yemek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada çürük pırasa görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments