Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük diş almak

Rüyada çürük diş almak

Rüyada çürük diş almak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, önemli yerlere geleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına inanılır.

Rüyada çürük diş almak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz yeni bağlantılar kurmanızı veya bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada dişlerin çürük olduğunu görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada çürük takma diş görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çürük diş görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çürük diş almak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işaret eder.

Rüyada çürük diş görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş çıkardığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada çürük siyah diş görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments