Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük ağaç görmek

Rüyada çürük ağaç görmek

Rüyada çürük ağaç görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük ağaç gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına alamet eder.

Rüyada çürük ağaç görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada çürük yemek görmek şan şöhret kazanacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük fındık görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek çok rahat bir nefes alacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, arzuların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada çürük ev görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada çürük dişin sallandığını görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasında çürük diş görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments