Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta çürük meyve görmek

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, maddi zararın büyük olacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta çürük meyve gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada çürük meyve toplamak başına uğursuz olayların geleceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada çürük meyve sebze görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalet eder.

Rüyada çürük meyve yemek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük meyve atmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çürük ağaç görmek karanlığın biteceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Rüyada çeşitli meyve ağaçları görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta meyveler görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments