Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında çürük diş görmek

Rüyada başkasında çürük diş görmek

Rüyada başkasında çürük diş görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kalp kıracağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasında çürük diş gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada çürük diş görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük diş dökülmesi görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına tabir olunur.

Rüyada diş çürüğü görmek idealist kimse olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına inanılır.

Rüyada çürük dişleri çıkarmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada dişleri çürük bebek görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada diş çürük görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasında çürük diş görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında çürük diş görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments