Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük yemek görmek

Rüyada çürük yemek görmek

Rüyada çürük yemek görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine inanılır.

Rüyada çürük yemek gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada çürük zeytin yemek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada çürük kavun yemek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çürük patates yemek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çürük kiraz yemek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çürük yemek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çürük üzüm yemek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada çürük armut yemek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada çürük erik yemek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments