Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanıyla konuşmak

Rüyada cumhurbaşkanıyla konuşmak

Rüyada cumhurbaşkanıyla konuşmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hanesine bolluk geleceğine, doğru yolu bulacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada cumhurbaşkanıyla konuşmak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı konuşmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı evinde görmek beklentilerinin yerine geleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanını görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, rütbesinin artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanın öldüğünü görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, işbirliği içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanı görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments