Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanından hediye almak

Rüyada cumhurbaşkanından hediye almak

Rüyada cumhurbaşkanından hediye almak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanından hediye almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümlenme yoluna giriyor.

Rüyada cumhurbaşkanından hediye almak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanı ağırlamak büyük üzüntülere sebep olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanın öldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla namaz kılmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı evinde görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, ağzının tadının bozulacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eski cumhurbaşkanı görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fisun

Rüyamda cumhurbaşkanı bana cep telefonu hediye etti kendi eliyle uzattı bana verdi sonra oradaki herkese herkese dağıttı ama bana beyaz bir bez torbada verdi elime ben oturuyodum yanıma geldi o ayaktaydi

AŞKIN

Cumhurbaşkanından üç hilalli yüzük aldım