Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş cumhurbaşkanı görmek

Rüyada ölmüş cumhurbaşkanı görmek

Rüyada ölmüş cumhurbaşkanı görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Rüyada cumhurbaşkanını ziyaret etmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, heveslerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini cumhurbaşkanı görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, duygularının karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanı öpmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, rahat bir işe girileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başbakan cumhurbaşkanı görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek arif kimselerden sayılacağına, sürekli tartışacağına, onun her zaman başında olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments