Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski cumhurbaşkanını görmek

Rüyada eski cumhurbaşkanını görmek

Rüyada eski cumhurbaşkanını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kazancını çoğaltacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski cumhurbaşkanını gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölmüş eski cumhurbaşkanı görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski cumhurbaşkanını görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski bir cumhurbaşkanı görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı elini öpmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, manevi olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü cumhurbaşkanı görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanı görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kazancında bereketin artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments