Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumartesi gününü görmek

Rüyada cumartesi gününü görmek

Rüyada cumartesi gününü görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yarar sağlamayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada cumartesi gününü gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Rüyada cumartesi gününü görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada cumartesi görmek yanlış işlere girileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin doğum gününü kutlamak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, mesleğine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada hesap gününü görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum günü olmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, üzerinde kafa yoracağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada doğum gününün olduğunu görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ertesi günü görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet eder.

Rüyada doğum günü pastası kesmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments