Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum gününün olduğunu görmek

Rüyada doğum gününün olduğunu görmek

Rüyada doğum gününün olduğunu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, işin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada doğum gününün olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada doğum günü pasta görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına delalettir.

Rüyada doğum günü hediyesi vermek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerinin çok açılacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin doğum gününü görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret eder.

Rüyada doğum gününü görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada birinin doğum gününü görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada doğum günü olmak herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, tecrübelerini aktaracağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Rüyada doğum günümü kutlamak eşiyle bahtiyar olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin doğum gününü kutlamak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments