Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum günü olmak

Rüyada doğum günü olmak

Rüyada doğum günü olmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, her istediğini elde edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğum günü olmak gördüyseniz:

  • Tuhaf teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada doğum gününe davet edilmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yoksul için zenginliğe, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum günü mumu görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada doğum gününü unutmak iyi geçiminin devam edeceğine, çok eğleneceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin doğum gününü görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum gününde ölmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının doğum gününü görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin doğum gününü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet eder.

Rüyada doğum gününü kutlamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments