Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin doğum gününü kutlamak

Rüyada ölen birinin doğum gününü kutlamak

Rüyada ölen birinin doğum gününü kutlamak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, yoksul için zenginliğe, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin doğum gününü kutlamak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ölmüş birinin doğum gününü kutlamak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kötü haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada sürpriz doğum günü kutlamak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin doğum gününü kutlamak hayali kurulan eve ulaşmaya, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada doğum günü kutladığını görmek yokluk içine gireceğine, işinin aksayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğum günümü kutlamak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kem gözlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının doğum gününü kutlamak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının doğum günü kutlamak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birinin doğum gününü kutlamak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments