Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesap gününü görmek

Rüyada hesap gününü görmek

Rüyada hesap gününü görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, namının yürüyeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada hesap gününü gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Rüyada hesap gününü görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, ticarete adım atacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada fazla hesap ödemek böylece hayatından memnun olacağına, üzgün ve karamsar olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada banka hesabı açtırmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hesap kitap yapmak işlerinde berekete kavuşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hesapta para görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret eder.

Rüyada ebced hesabı görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada yemek hesabı ödemek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüklü hesap ödemek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments