Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurun içine düşmek

Rüyada çukurun içine düşmek

Rüyada çukurun içine düşmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, borcunun kalmayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çukurun içine düşmek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek yerinde saymayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük bir çukura düşmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada çukur düşmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, bekârlığına da veda edeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada su çukuruna düşmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada çukurun içine düşmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çukuruna düşmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura düşmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments