Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukur görmek

Rüyada çukur görmek

Rüyada çukur görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada çukur gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Rüyada birini çukura itmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kişinin muradına ereceğine delalettir.

Rüyada arabayla çukura düştüğünü görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada çukur üzerinden atlamak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulur.

Rüyada ateşli çukur görmek anne babanın birbirine düşeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukura saklanmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, huzurunun eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çukuruna düşmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments