Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurda oturmak

Rüyada çukurda oturmak

Rüyada çukurda oturmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çok büyük adımlar atacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukurda oturmak gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler veya işle ilgili yeni gelişmeler devreye girmeye başlıyor.

Rüyada çukurda oturmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, eline büyük paralar geçeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine işaret eder.

Rüyada kepçeyle çukur açmak manevi olarak çok rahat edileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukura bakmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, enerjisini toplayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukur eşmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukura girip çıkmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret eder.

Rüyada çukur yol görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada çukurun içinde su görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada çukura düşüp ölmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments