Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurda yılan görmek

Rüyada çukurda yılan görmek

Rüyada çukurda yılan görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalettir.

Rüyada çukurda yılan gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada çukurda yılan görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada çukur eşmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukura girip çıkmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukuruna düşmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurda ev görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çukurun yanından geçmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına delalet eder.

Rüyada eşilmiş çukur görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada çukura saklanmak zorlukların giderileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments