Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşli çukur görmek

Rüyada ateşli çukur görmek

Rüyada ateşli çukur görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, problemleri teker teker çözeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada ateşli çukur gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada çukurda ateş görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine yorulur.

Rüyada ateşli çukur görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukurda oturmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada çukurda ev görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada evinde çukur görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukurdan kurtarmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada çukur üzerinden atlamak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Rüyada çukur üstünden atlamak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments