Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çukura itmek

Rüyada birini çukura itmek

Rüyada birini çukura itmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini çukura itmek gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Rüyada birini çukura itmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi itmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eskisinden de iyi olacağına, bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada kapıyı itmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi itmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına inanılır.

Rüyada merdivenden birini itmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, maddi durumunun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada birini uçurumdan itmek arabuluculuk yapılacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz araba itmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Rüyada gemiyi itmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments