Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cüce olduğunu görmek

Rüyada birinin cüce olduğunu görmek

Rüyada birinin cüce olduğunu görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin cüce olduğunu gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Rüyada babayı cüce görmek en yukarılara çıkacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin cüce görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işaret eder.

Rüyada kel cüce görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada cüceye sarılmak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada cüce olmak çok büyük adımlar atacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada cüce öldürmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini cüce görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulur.

Rüyada hamile cüce görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments