Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoruh nehrini görmek

Rüyada çoruh nehrini görmek

Rüyada çoruh nehrini görmek her konuda gelişme gösterileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bir organizasyona katılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çoruh nehrini gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada çoruh nehrini görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada fırat nehrini görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada süt nehri görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada nebe suresini okuduğunu görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada münker ve nekiri görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada necm suresini okumak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işaret eder.

Rüyada nehrin üstünden geçmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kendi nefsini görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments