Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nefsini görmek

Rüyada kendi nefsini görmek

Rüyada kendi nefsini görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada kendi nefsini gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada nil nehrinden su içmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehrin taştığını görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada sütlü nescafe görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırat nehrinde yüzmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Rüyada nehri geçmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada ne zaman öleceğini öğrenmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, yaşamına bakacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada münker nekir görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine yorulur.

Rüyada nehrin ters aktığını görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments