Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere içinde çorba görmek

Rüyada tencere içinde çorba görmek

Rüyada tencere içinde çorba görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada tencere içinde çorba gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Rüyada tencere içinde çorba görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorba tenceresi görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir tencere çorba görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada tencere dolusu çorba görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencere çorba görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, doğruluğu bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencereden çorba içmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına işaret eder.

Rüyada tencere içinde pilav görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada tencere içinde yemek görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments