Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorba vermek

Rüyada çorba vermek

Rüyada çorba vermek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, malına gelecek zarara, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Rüyada çorba vermek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada balık çorbası yapmak sorunlarının sürekli artacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ekşili çorba görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayran çorbası içmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezogelin çorba içmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabaşı çorbası görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek çok eğleneceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işarettir.

Rüyada ezogelin çorbası içmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, buna rağmen kazanç getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments