Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık çorbası yapmak

Rüyada balık çorbası yapmak

Rüyada balık çorbası yapmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Rüyada balık çorbası yapmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına delalet eder.

Rüyada balık çorbası yemek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık çorbası içmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada balık çorbası görmek kariyer edineceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Rüyada çorba yapmak araba alınacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, dini inançların güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada un çorbası yapmak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Rüyada hastaya çorba yapmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası yapmak sorunların günden güne daha da artacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments