Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın terlik giymek

Rüyada kışın terlik giymek

Rüyada kışın terlik giymek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın terlik giymek gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada kışın terlik giymek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın üzüm yemek yaşamındaki engellerin kalkacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kışın karpuz görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada kışın dondurma yemek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına yorulur.

Rüyada kışın yüzmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın karpuz yemek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, malına gelecek zarara, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada kışın kar görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kışın denize girmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, içine kapanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments