Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kat çorap giymek

Rüyada iki kat çorap giymek

Rüyada iki kat çorap giymek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada iki kat çorap giymek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada kat kat çorap giymek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada iki kat çorap giymek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kat kat çorap çıkarmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, geniş bir ev satın alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işarettir.

Rüyada katlanmış çorap görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kat kat kazak giymek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kat kat kıyafet giymek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine rivayet eder.

Rüyada kat kat elbise giymek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Rüyada başkasının çorabını giydiğini görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, geçim derdinden kurtulacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments