Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çorap giydiğini görmek

Rüyada birinin çorap giydiğini görmek

Rüyada birinin çorap giydiğini görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, başına türlü belalar geleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada yırtık çorap giymek yaşamına renk geleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe çorap giymek daha kolay bir hayata kavuşacağına, durumunuzun iyileşeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada örgü çorap giymek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerinde aksama olacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi çorap giymek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, üzüleceğine, yıpranacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin çorabını giymek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada erkek çorabı giymek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorap giydirmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, gelişim içine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments