Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çömlek altın görmek

Rüyada çömlek altın görmek

Rüyada çömlek altın görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çömlek altın gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çömlek altın görmek sıkıntıdan kurtulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çömlekte altın görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çömlek altın bulmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına inanılır.

Rüyada çömlek kırmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, büyük borçların altında ezileceğine alamet eder.

Rüyada çanak çömlek kırmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çömlek peyniri görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak çömlek görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, tatsızlıklar çıkacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çömleğin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, kötü günlerinin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments