Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çömlekte altın görmek

Rüyada çömlekte altın görmek

Rüyada çömlekte altın görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalettir.

Rüyada çömlekte altın gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada çömlek altın görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada bir çömlek altın bulmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çömlekte altın görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Rüyada çömlekte yoğurt görmek neşenin yerine geleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine inanılır.

Rüyada çömlek peyniri görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada çömlek kırmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada toprak çömlek görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Rüyada büyük çömlek görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments