Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanak çömlek kırmak

Rüyada çanak çömlek kırmak

Rüyada çanak çömlek kırmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, dertlerin aşılacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet eder.

Rüyada çanak çömlek kırmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Rüyada çanak çömlek kırmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çömlek kırmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada çömlek yapmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, rahatının kaçacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük çömlek görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çömlekte altın görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık çömlek görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada çömlekte yoğurt görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak çömlek görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments