Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çömlek kırmak

Rüyada çömlek kırmak

Rüyada çömlek kırmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yanlış yollardan döneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada çömlek kırmak gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Rüyada çanak çömlek kırmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çömlek kırmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, barış ve sevgi içinde olacağına yorulur.

Rüyada çömlekte altın görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çömlek yapmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada çömlek altın görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir çömlek altın bulmak çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık çömlek görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük çömlek görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments