Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çömleğin kırıldığını görmek

Rüyada çömleğin kırıldığını görmek

Rüyada çömleğin kırıldığını görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, başının ağrıyacağına, kişinin içinin daralacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, müjdeli bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada çömleğin kırıldığını gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Rüyada çömleğin kırıldığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kırık çömlek görmek kötü haberlerin alınacağına, içine kapanacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çömlekte yoğurt görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çömlek peyniri görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada toprak çömlek görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çömlekte altın görmek elinin darda kalmayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulur.

Rüyada çömlek kırmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanak çömlek kırmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments