Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çömlekte yoğurt görmek

Rüyada çömlekte yoğurt görmek

Rüyada çömlekte yoğurt görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çömlekte yoğurt gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çömlekte yoğurt görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çömlek peyniri görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada çömlek yapmak çok sevilen bir kişi olunacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık çömlek görmek eve huzur dolacağına, fikirlerinin çatışacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işarettir.

Rüyada çömlekte altın görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada büyük çömlek görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada bir çömlek altın bulmak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına alamet eder.

Rüyada toprak çömlek görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, önünü göremez olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments