Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksekten denize bakmak

Rüyada çok yüksekten denize bakmak

Rüyada çok yüksekten denize bakmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada çok yüksekten denize bakmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada çok yüksekten denize bakmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, borcunun da hafifleyeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak çok daha iyi günler göreceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada denize yüksekten bakmak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan bakmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments