Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yiyecek görmek

Rüyada çok yiyecek görmek

Rüyada çok yiyecek görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına delalet eder.

Rüyada çok yiyecek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak baht açıklığına ve şansın döneceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek kurdu görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalettir.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek balık görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, rahat bir döneme girileceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yiyecek vermek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada ölüden yiyecek almak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına inanılır.

Rüyada yiyeceğini paylaşmak işlerinin istediği gibi olacağına, başarılarının çoğalacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments