Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek görmek

Rüyada yiyecek görmek

Rüyada yiyecek görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada tuvalette yiyecek görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalettir.

Rüyada ölen birine yiyecek vermek düşmanlarının güçleneceğine, engellerden kurtulacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına işaret eder.

Rüyada yanık yiyecek görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada yiyecek yemek bir toplantıdan diğerine koşacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete yiyecek atmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek aramak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine işaret eder.

Rüyada çok fazla yiyecek görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yiyecek görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments