Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadınla birlikte olmak

Rüyada yaşlı kadınla birlikte olmak

Rüyada yaşlı kadınla birlikte olmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadınla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadınla birlikte olmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı adamla birlikte olmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adamla birlikte olmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hem çok mutlu olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kadınlarla birlikte olmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, nasibin bollaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kadınla birlikte olmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada evli kadınla birlikte olmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başka kadınla birlikte olmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla birlikte olmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, en yukarılara çıkacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments