Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadından ekmek almak

Rüyada yaşlı kadından ekmek almak

Rüyada yaşlı kadından ekmek almak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadından ekmek almak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız olayların gidişatını etkileyebilir.

Rüyada yaşlı kadından ekmek almak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı adama ekmek vermek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı birine ekmek vermek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınla sarılmak yüzünde güller açacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadına yardım ettiğini görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadınla tartışmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, öz güveninin yerine geleceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir kadına su vermek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments