Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yakışıklı erkek görmek

Rüyada çok yakışıklı erkek görmek

Rüyada çok yakışıklı erkek görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, işlerin günden güne bozulacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, gereken sabrı göstereceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada çok yakışıklı erkek gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yakışıklı erkeğe aşık olmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına inanılır.

Rüyada yakışıklı bir erkekle evlenmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe sarılmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç yakışıklı erkek görmek işe gösterilen ilginin artacağına, elde bulunan imkânların artacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkekle öpüşmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments