Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı bir erkekle öpüşmek

Rüyada yakışıklı bir erkekle öpüşmek

Rüyada yakışıklı bir erkekle öpüşmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, şöhret ve hayır getireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, prestij kazanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Rüyada yakışıklı bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Rüyada tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakışıklı erkek öpmek sıkıntı çekeceğine, eğlence ve renk geleceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada yakışıklı erkekle dans etmek işinde çok büyük adımlar atacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, kazancının günbegün artacağına işarettir.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkekle dans etmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkekle evlenmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments