Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu erkek almak

Rüyada uzun boylu erkek almak

Rüyada uzun boylu erkek almak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada uzun boylu erkek almak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada uzun boylu bir erkek görmek zararının büyük olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada boyu uzun erkek görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada boy uzun erkek görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada uzun boylu erkek almak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments