Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun bir yılan görmek

Rüyada çok uzun bir yılan görmek

Rüyada çok uzun bir yılan görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, iş hayatında zarar edileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun bir yılan gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Rüyada kara uzun yılan görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, geniş bir ev satın alacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Rüyada uzun bir yılan görmek dertlerin artacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Rüyada kalın uzun yılan görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince uzun siyah yılan görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına inanılır.

Rüyada renkli uzun yılan görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada uzun ve siyah yılan görmek bir yere taşınmaya, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun bir yılan görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun bir yılan öldürmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kendi geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments